جستجو

ترفندهای کامپیوتری

حضرت علی (ع): «زَکوةُ العِلمِ نَشرُهُ؛ زکات علم نشر آن است».
وبلاگ "ترفندها" (سایت پی‌سی‌ترفند) برای عمل به این حدیث شریف و با هدف ارتقاء دانش و مهارت‌های مرتبط با رایانه در ۳۰ مهرماه ۱۳۹۱ ایجاد شده است. به امید آنکه مفید واقع شود.
🔵 کانال‌ پی‌سی‌ترفند در تلگرام:
telegram.me/pctarfandir
🔵 ارتباط با ادمین:
telegram.me/pctarfand_admin

خلاصه آمار

تبليغات

۰

حذف ردیف های خالی در اکسل + ماکرو

اکسل کد نویسی

حذف ردیف های خالی در اکسل + ماکرو

اگرچه تعداد کم ردیف‌های خالی را می‌توان بصورت دستی با داشتن کلید کنترل، انتخاب ردیف‌ها و فشردن کلید Delete حذف کرد، اما اینکار برای تعداد زیاد ردیف‌های خالی زمانبر و ناکارآمد است. در ادامه مطلب با پی‌سی‌ترفند همراه باشید تا با ۲ روش سریعتر آشنا شوید.
آموزش ارائه شده در این مطلب تنها در حالتی باید استفاده شود که هدف حذف ردیف‌های خالی است نه سلول‌های خالی. هنگام حذف ردیف‌های خالی از یک مجموعه داده، مهم است که احتیاط کنید زیرا برخی از روش‌ها مانند استفاده از ابزار Go To Special، این پتانسیل را دارند که مشابه شکل زیر به اشتباه ردیف‌هایی را که حاوی داده‌های مهم هستند حذف کنند.
استفاده از ابزار کدنویسی ماکرو

پس از باز کردن فایل اکسل دانلود شده، اطلاعات خود را در فایل باز شده کپی کنید. 

مطابق راهنمای درون فایل، اگر روی دکمه اجرای ماکروی ۱ کلیک کنید، مشابه مثال زیر ردیف‌های کاملا خالی در شیت فعال حذف می‌شوند. 

اگر می‌خواهید فقط ردیف‌های خالی در محدوده انتخاب شده حذف شوند روی دکمه اجرای ماکروی 2 کلیک کنید تا کادر زیر برای انتخاب محدوده ظاهر شود. در پایان روی OK کلیک کنید تا عملیات حذف انجام شود.

استفاده از فرمول
مرحله 1: یک ستون کمکی اضافه کنید و از تابع COUNTA استفاده کنید. در سمت راست مجموعه داده، ستون کمکی (Helper) را اضافه کنید و از فرمول زیر در خانه اول ستون استفاده کنید:
=COUNTA(A2:C2)
توجه: در فرمول، A2:C2 محدوده ای است که می‌خواهید سلول‌های غیر خالی را بشمارید.
سپس دستگیره تکمیل خودکار را به پایین بکشید تا فرمول برای شمارش تعداد سلول‌های غیرخالی در هر ردیف پر شود. "0" نشان می‌دهد که ردیف متناظر کاملاً خالی است.
مرحله 2: ردیف‌های خالی را توسط ستون کمکی فیلتر کنید. روی هر سلول از ستون کمکی کلیک کنید و از تب Data روی Filter کلیک کنید. سپس روی فلش فیلتر کلیک کنید و فقط 0 را در منوی باز شده علامت بزنید و روی OK کلیک کنید. اکنون تمام ردیف های خالی فیلتر شده اند.
مرحله 3: ردیف‌های خالی را انتخاب و حذف کنید
مرحله 4: فیلتر را در گروه Sort & Filter انتخاب کنید تا فیلتر اعمال شده پاک شود. اگر دیگر به ستون کمکی نیاز ندارید، آن را حذف کنید.

برای مطلع شدن از جدیدترین مطالب سایت، کانال‌ پی‌سی‌ترفند در تلگرام را با آی‌دی pctarfandir@ دنبال کنید:

          

سوالات خود در زمینه ورد و اکسل و ... را می‌توانید از طریق ایمیل و تلگرام با ما مطرح کنید.

آدرس ایمیل: tarfandha.blog@gmail.com

آی‌دی تلگرام: pctarfand_admin@

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

قبل از ارسال نظر به نکات زیر توجه کنید:

۱- با توجه با اینکه نظرات خصوصی شما امکان نمایش در سایت را ندارد، بنابراین هنگام ارسال نظر، گزینه "" را انتخاب نکنید. چون تنها راه پاسخگویی به آن از طریق ایمیل شما است که با توجه به مشغله کاری فرصت ارسال پاسخ از طریق ایمیل وجود ندارد.

۲- قبل از مطرح کردن سوالتان، مطلب فوق را با دقت مطالعه کنید. اگر پاسخ سوالتان را پیدا نکردید در سایت جستجو کنید، ممکن است در مطلب دیگر پاسخ سوالتان را پیدا کنید.

۳- تنها به سوالاتی پاسخ داده می‌شود که از نحوه حل آن‌ها اطلاع داشته باشم.

۴- نظراتی با مضمون زیر، صرفا تایید و نمایش داده می‌شود و به آن‌ها پاسخی داده نمی‌شود.

الف) در مورد پاسخ سوال شما اطلاعی نداشته باشم،

ب) پاسخ سوال شما در مطلب فوق وجود داشته باشد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی